Odaönü Çallıoğlu Ortaokulu

WEB https://odaonuoo.meb.k12.tr
Adres : Odaönü Köyü Aşağı Oba Mahallesi Odaönü Çallıoğlu Ortaokulu/Manavgat/Antalya
VİZYON : Eğitimde kaliteyi daima en üst seviyede tutmayı gözeterek; Hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, evrensel düzeyde gerekli bilgi ve donanıma sahip, yaşamında mutlu ve başarılı bireyler yetiştirerek geleceğin dünyasına yön veren ulusal düzeyde lider bir eğitim kurumu olarak daima ilerlemektir.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, akademik ve sosyal gelişimi aynı ölçüde önemseyen, yaşam boyu öğrenmeyi hedefleyen; başarılı, onurlu ve mutlu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 1.Antalyalı Genç İş Adamları Derneği Bilgi Yarışması 1.lik 2-Atatürk Kır Koşusunda Minik Kızlar 3.lük 3.Okul Sporları Yıldız Erkekler 4.lük Kupası 4.Okul Sporları Küçük Erkekler 4.lük Kupası

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Yabancı Dil :
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : İlimize havayolu ve karayolu ile ilçemize karayoluyla ulaşım sağlanmaktadır.Köyümüze ulaşımımız servisle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Antalya/ Manavgat Odaönü Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ANTALYA iline uzaklığı 110 km. dir. MANAVGAT ilçesine uzaklığı 25 km. dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :